Είστε έτοιμοι να οδηγήσετε την επιχείρησή σας σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας;

Η ομάδα της ΡΡΡ αποτελείται από συμβούλους εξειδικευμένους στο χώρο του αυτοκινήτου και καταξιωμένους εκπαιδευτές. Επικεντρωμένοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου της εμπορίας και των υπηρεσιών του αυτοκινήτου, έχουμε αναπτύξει μια καινοτόμο, πρακτική και αποτελεσματική προσέγγιση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού των ολοκληρωμένων συγκροτημάτων, που οδηγεί άμεσα στην επίτευξη των στόχων.
Η εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου
Κατέχουμε την εμπορία του αυτοκινήτου γιατί, έχουμε περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρία συνεργασίας με ελληνικές εταιρίες εμπορίας αυτοκινήτων:

  • Έχουμε εκπαιδεύσει πάνω από 15.000 πωλητές, υπευθύνους και receptionists συνεργείων.
  • Έχουμε σχεδιάσει και διεξάγει περισσότερες από 50 προϊοντικές εκπαιδεύσεις των πιο εμπορικών μοντέλων.
  • Οι εκπαιδευτές μας έχουν διεξάγει σεμινάρια σε μεγάλα και μικρά ολοκληρωμένα συγκροτήματα σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες.

Εάν αναζητάτε βασικές ή προχωρημένες τεχνικές πωλήσεων, στρατηγικές εξυπηρέτησης, δημιουργία κουλτούρας ποιότητας, εργαλεία management, πρακτικές διαπραγμάτευσης, ευελιξία και προσαρμογή, εξειδικευμένες λύσεις, τότε το σύστημα εκπαίδευσης Auto Academy έρχεται να σας καλύψει πλήρως.
To Auto Academy είναι ένα σύστημα εκπαίδευσης στις πωλήσεις, στην οργάνωση και στην διαχείριση των επιχειρηματικών μονάδων του ολοκληρωμένου συγκροτήματος.

To Auto Academy προσεγγίζει τις ανάγκες ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, συνολικά, όχι μόνο στον τομέα εμπορίας, αλλά και στον τομέα του συνεργείου. Το Auto Sales Academy προσεγγίζει τις συνολικές ανάγκες των ανθρώπων που είναι άμεσα υπεύθυνοι για την πώληση & την εξυπηρέτηση του πελάτη στα τμήματα εμπορίας, ενώ το Auto Service Academy προσεγγίζει τις συνολικές ανάγκες των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη στα τμήματα του συνεργείου.