Mindfulness and Well Being

Η PPP Learn με εργαστήρια, παρουσιάσεις και προγράμματα Mindfulness @Work αναγνωρίζει την αυξανόμενη πολυπλοκότητα του σημερινού χώρου εργασίας. Η εταιρεία PPP Learn επεκτείνει τις υπηρεσίες της στον τομέα του Well being, Safety και Health.

Για αυτόν το σκοπό έχει δημιουργήσει μία νέα σειρά προϊόντων  και υπηρεσιών  που απευθύνονται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και είναι συμβατά με το corporate περιβάλλον.  Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας κατανοούν από πρώτο χέρι τις αγχωτικές ασκήσεις που ενυπάρχουν στα σύγχρονα περιβάλλοντα εργασίας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η κατάρτιση Mindfulness μπορεί να μειώσει το άγχος. H PPP Learn συνεργάζεται με μαζί σας για τον σχεδιασμό και την παροχή προσαρμοσμένης εκπαίδευσης, coaching και πρακτικής για ιδιώτες, επαγγελματίες, στελέχη και εταιρείες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τους υπαλλήλους τους να μάθουν υγιείς τρόπους για να μειώσουν το στρες, να αυξήσουν τη διανοητική σαφήνεια και να βελτιώσουν τη συνολική απόδοση και ευεξία τους.

Workshops

Τα εργαστήρια Mindfulness είναι διάρκειας αναλόγως του θέατος διαρκούν 1-2 μέρες:

Περισσότερες πληροφορίες για τα Workshops και τα εβδομαδιαία προγράμματά μας στο Learning Zone στην ενότητα Mindfulness Mastery

Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα των ανοικτών σεμιναρίων για να δηλώσετε συμμετοχή.

Προγράμματα Mindfulness@Work

Τα προγράμματα Mindfulness@Work διαρκούν 6-8 εβδομάδες. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν εβδομαδιαίο πρόγραμμα πρακτικής που εξελίσσεται από την μια εβδομάδα στην άλλη. Τα προγράμματα είναι ιδανικά για να εντάξουμε τις δεξιότητες της ενσυνειδήτοτητας (mindfulness) στην καθημερινή προσωπική και επαγγελματική ζωή και να φέρουμε αλλαγές στην ζωή μας.

  • MBSR 4OP (Mindfulness Based Stress Reduction – for ordinary people)
  • Stress Resilience
  • Mindful Communication
  • Performance

Τα προγράμματα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της PPP Learn Digital Academy, στο χώρο μας ή στο χώρο της επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Workshops και τα εβδομαδιαία προγράμματά μας στο Learning Zone στην ενότητα Mindfulness Mastery

Προγράμματα Well Being / Ευεξίας

Τα μακροχρόνια προγράμματα ευεξίας της PPP Learn αντλούν δραστηριότητες από τις τεχνικές του Παιζοδράματος, του  Mindfulness , της Yoga, της Υγιεινής Διατροφής, του Mentoring και πολλών άλλων τομέων προσωπικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα ευεξίας των εργαζομένων δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη επιχειρηματική στρατηγική για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε πολλαπλά επίπεδα.

Η ευεξία είναι κάτι παραπάνω από υγεία. Σημαίνει να «ζούμε ολοκληρωτικά», με όλο το δυναμικό μας. Πιστεύουμε ότι η ευεξία είναι συνειδητή και χωρίς αποκλεισμούς, αυτο-κατευθυνόμενη και εξελισσόμενη, ολιστική και πολυδιάστατη, θετική και επιβεβαιωτική.

Η ευεξία δεν θεωρείται πλέον, ως παροχή για τον εργαζόμενο ή ως μέτρο εξοικονόμησης κόστους. Ένα ευρύτερο όραμα της ευεξίας – το οποίο περιλαμβάνει τη φροντίδα και την επένδυση στους εργαζομένους  σε ολιστικό επίπεδο – θα πρέπει να αποτελεί βασικό στοιχείο της οργανωσιακής κουλτούρας. Οι υγιείς και ανθρωποκεντρικές εταιρείες θα προσελκύσουν και θα διατηρήσουν τα κορυφαία ταλέντα και θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα στελέχη τους και θα ξεπεράσουν και θα αφήσουν πίσω τους ανταγωνιστές τους.

Η ευεξία ή η έλλειψή της έχει άμεσο αντίκτυπο στην απόδοση και στα αποτελέσματα, για αυτό οι εταιρείες οφείλουν να αντιμετωπίζουν το εταιρικό τους πρόγραμμα ευεξίας ως αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής τους στρατηγικής.

Πριν εφαρμόσετε ή επανασχεδιάσετε το πρόγραμμα ευεξίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν τα καλύτερα αποτελέσματα.