Βusiness Performance

Παρέχουμε με μοναδικό τρόπο λύσεις για να βοηθήσουμε την παραγωγικότητα, την κερδοφορία και τις επιδόσεις των επιχειρηματικών λειτουργιών, των ανθρώπων και των επενδύσεων σε τεχνολογία. Δεν παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών από το ράφι. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη και στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών μέσα από μια συνεργατική διαδικασία. Στόχος της αρχικά, είναι να προσδιορίσει τις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις και τους επιχειρηματικούς στόχους σας. Στη συνέχεια προσδιορίζει την στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησης και ένα σχέδιο εφαρμογής της.

Αυτή η μοναδική προσέγγιση, σε συνδυασμό με εκτεταμένη πρόσβαση σε νέες καινοτομίες σε παγκόσμια κλίμακα, θέτει την ομάδα Consulting της ΡΡΡ Learn σε πλεονεκτική θέση για να επιταχύνει την πρόοδο της επιχείρησής σας τόσο σε ανεπτυγμένες όσο και σε υπο ανάπτυξη αγορές.

Για περισσότερα κάντε κλικ στην εικόνα!

Κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε

Το υπάρχον μοντέλο λειτουργίας είναι αρκετό για να παράγει προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας σε συνεχή βάση στο μέλλον:

 • Είναι οι γνώσεις και οι δεξιότητες των ανθρώπων μου, οι διαδικασίες λειτουργίας και η τεχνολογία που χρησιμοποιώ σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις στρατηγικές πωλήσεων και τους μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους;
 • Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μου έχουν την απαραίτητη δυναμική για να εξυπηρετήσουν την επιχειρηματική στρατηγική μου στο μέλλον;

Εάν η απάντηση είναι όχι, μην εκπλαγείτε!…..δεν είστε οι μόνοι!

Πολύ συχνά η αρχική επένδυση της επιχείρησης σε τεχνολογία, ανάπτυξη διαδικασιών, ρόλων και αρμοδιοτήτων έχει γίνει πολύ καιρό πριν και κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Το πιο πιθανό είναι ότι αυτές οι συνθήκες έχουν αλλάξει με τον καιρό. Αλλά ακόμα και αν, σπάνιο, είχατε τον χρόνο να εξετάζετε ενδελεχώς την αποτελεσματικότητά τους, το οικονομικό κλίμα, το περιβάλλον των πωλήσεων για να προσαρμοστείτε, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των πελατών σας αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα από τον ρυθμό που προσαρμόζεται κανείς. 

Change by design – Σχεδιασμός αλλαγών

Οι απαιτήσεις της κλιματικής αλλαγής, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η τεχνητή νοημοσύνη πυροδοτούν αλλαγές.

Στο μέλλον τα πράγματα θα πρέπει να γίνονται όλο και πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο οικονομικά, πιο ανθρώπινα και πιο βιώσιμα για το περιβάλλον και την κοινωνία!

Εδώ είμαστε εμείς, για να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας στο μέλλον, βοηθώντας σας να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές με συστηματικό και αποδοτικό τρόπο.

 

Κρίσιμοι τομείς αλλαγών

 

Κρίσιμοι τομείς αλλαγών

Η ομάδα μας επικεντρώνεται και σας βοηθά να αλλάξετε σε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω κρίσιμους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας σχεδιάζοντας λύσεις αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας 

 • Επιχειρηματικός Ανασχεδιασμός & Μείωση κόστους
 • Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρηματικών λειτουργιών
 • Υπηρεσίες Βιώσιμης ανάπτυξης – ESG
 • Re-marketing ή Επαναλανσάρισμα προϊόντων και υπηρεσιών
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών πωλήσεων
 • Εμπειρία πελάτη / Μέτρηση & Επίτευξη
 • Καινοτομία – Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, υπηρεσιών και προϊόντων
 • Συστήματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και Εκπαίδευση 

Project Management Methodology

Μεθοδολογία Project Management

Σας προτείνουμε μια μεθοδολογία 3 βημάτων για τον επανασχεδιασμό του επιχειρησιακού μοντέλου σας. Έτσι ώστε, να εξασφαλίσετε επιτυχημένη παρουσία στο μελλοντικό οικοσύστημα του κλάδου σας.

1η Φάση: Ανάλυση περιβάλλοντος

Η πρώτη φάση της μεθοδολογίας παρέχει μια πλήρη ανάλυση του εξωτερικού περιβάλλοντος και των δυνατοτήτων της επιχείρησης σας. Σε αυτή την φάση κάνουμε ανάλυση της αγοράς, των πωλήσεων και της κερδοφορίας, διαμόρφωση των δυνατών και αδύνατων σημείων της επιχείρησης και των διαθέσιμων πόρων και κεφαλαίων.

2η Φάση: Αξιολόγηση των τριών διαστάσεων του Performance

Η δεύτερη φάση παρέχει μια πλήρη ανάλυση της λειτουργίας της επιχείρησης. Αξιολογεί την ικανότητα της να παράγει αξία αποδοτικά και αποτελεσματικά τώρα και στο μέλλον. Χρησιμοποιούμε εργαλεία ανάλυσης και αξιολόγησης, όπως:

 • Business Mapping,
 • Basic & Advanced Health Check,
 • Lost Money Analysis,
 • Κέντρα Αξιολόγησης,
 • Έρευνες πελάτη κλπ

και αξιολογούμε τις τρεις δυνάμεις που οδηγούν μπροστά μια επιχειρηματική δραστηριότητα:

 • τους Ανθρώπους,
 • τις Επιχειρηματικές διεργασίες (Processes)
 • και τα συστήματά της που αποτελούν την τεχνολογική υποδομή της.

3η Φάση: Future Business Roadmap

Η τρίτη φάση στοχεύει στο μέλλον. Προβλέπει τα πιθανά σενάρια εξέλιξης του εξωτερικού περιβάλλοντος και διαμορφώνει μια κατάλληλη στρατηγική για επιβίωση και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας είναι ένας οδικός χάρτης. Ο χάρτης δείχνει τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν και τα ορόσημα που σηματοδοτούν τις ενέργειες. Είναι απαραίτητος για να παρακολουθεί η εφαρμογή της στρατηγικής. Έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την υλοποίηση της στρατηγικής και την μεταφορά της στην καθημερινότητα της επιχείρησης.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Η ομάδα μας είναι μέρος ενός μοναδικού και παγκόσμιου δικτύου που προσφέρει ευελιξία, μετρήσιμες και βιώσιμες επαγγελματικές επιχειρηματικές λύσεις. Η ομάδα μας έχει έμπειρους συνεργάτες με πολύπλευρες και εξειδικεύμενες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Συνδυάζει πολλά και ειδικά προσόντα σε διαφορετικές πλευρές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Προσφέρουμε ευελιξία, μετρήσιμες και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες. 

Πιο σημαντικό η ομάδα μας υπερηφανεύεται για την δεοντολογία της που διακρίνεται για την εχεμύθεια και την εμπιστευτικότητα. Ως υπεύθυνη ομάδα δεσμευόμαστε να αναλαμβάνουμε μόνο έργα όπου μπορεί πραγματικά να φέρει την αλλαγή και να κάνει την διαφορά.