Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Leader Presence & Communication

19 Μαρτίου, 2020 @ 12:00 πμ - 20 Μαρτίου, 2020 @ 11:59 μμ

450€ + (ΦΠΑ)

Leader  Presence & Communication

Το έχουν όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί, οι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες όπως και οι μεγάλοι επιχειρηματίες. Δεν περιορίζεται όμως, μόνο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις. Ένας υπάλληλος σας μπορεί να το έχει, όπως και ένας ανταγωνιστής σας.
Σε κάνουν να σταματάς ότι κάνεις, για να τους προσέξεις. Περιμένεις κάτι ενδιαφέρον να συμβεί. Αν και δεν τους φωτίζει κάποιος προβολέας, το δωμάτιο φωτίζεται όταν εισέρχονται. Τι είναι αυτό που έχουν;

Έχουν «Ηγετική Παρουσία!».

Οι περισσότεροι από μας δεν αναζητούμε να είμαστε συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά όταν μπαίνουμε σε μία ομάδα ή εισερχόμαστε σε ένα δωμάτιο, θέλουμε η άφιξή μας να γίνει αισθητή. Όταν λέμε την γνώμη μας, θέλουμε να την μεταχειρίζονται με σεβασμό. Θέλουμε να μας παίρνουνε στα σοβαρά. Θέλουμε η ύπαρξή μας να έχει βάρος και ουσία για τους άλλους, γιατί κανείς δεν θέλει να τον αγνοούν. Και όλα αυτά θέλουμε να τα πετυχαίνουμε χωρίς την χρήση του φόβου της εξουσίας που πηγάζει από το οργανόγραμμα, θέλουμε να το πετύχουμε με την παρουσία μας.

Η ηγετική παρουσία σας δεν αποτελεί μόνο την εικόνα σας αλλά την ικανότητά σας να συνδέεστε συναισθηματικά και αυθεντικά με το ακροατήριό σας.

Το βασικό εργαστήριο είναι ένα βιωματικό ταξίδι που σας οδηγεί να ανακαλύψετε το δυναμικό σας, όσον αφορά την σύνδεσή σας με το χώρο, το σώμα σας, τη φωνή σας, τις προθέσεις σας και το ακροατήριο σας, τη στιγμή που καλείστε να δράσετε σαν ηγέτης

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19 Μαρτίου, 2020 @ 12:00 πμ
Τέλος:
20 Μαρτίου, 2020 @ 11:59 μμ
Κόστος:
450€ + (ΦΠΑ)
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

PPP Learn
Phone
210 8034617
Email
info@ppplearn.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις PPP Learn
Χίου 63
Κοντόπευκο - Αγ Παρασκευή, Αττική GR 15343 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
210-8034617
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

* Οι αναφερόμενες τιμές δεν περιέχουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Δεν μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη εκδήλωση