Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Status Management

21 Ιανουαρίου, 2019 @ 9:00 πμ - 5:00 μμ

250€ (+ΦΠΑ)

Status Management

Το έχουν όλοι οι μεγάλοι ηθοποιοί, οι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες όπως και οι μεγάλοι επιχειρηματίες. Δεν περιορίζεται όμως, μόνο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις. Ένας υπάλληλος σας μπορεί να το έχει, όπως και ένας ανταγωνιστής σας.
Σε κάνουν να σταματάς ότι κάνεις, για να τους προσέξεις. Περιμένεις κάτι ενδιαφέρον να συμβεί. Αν και δεν τους φωτίζει κάποιος προβολέας, το δωμάτιο φωτίζεται όταν εισέρχονται. Τι είναι αυτό που έχουν;

Έχουν «Status!».

Οι περισσότεροι από μας δεν αναζητούμε να είμαστε συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά όταν μπαίνουμε σε μία ομάδα ή εισερχόμαστε σε ένα δωμάτιο, θέλουμε η άφιξή μας να γίνει αισθητή. Όταν λέμε την γνώμη μας, θέλουμε να την μεταχειρίζονται με σεβασμό. Θέλουμε να μας παίρνουνε στα σοβαρά. Θέλουμε η ύπαρξή μας να έχει βάρος και ουσία για τους άλλους, γιατί κανείς δεν θέλει να τον αγνοούν. Και όλα αυτά θέλουμε να τα πετυχαίνουμε χωρίς την χρήση του φόβου της εξουσίας που πηγάζει από το οργανόγραμμα, θέλουμε να το πετύχουμε με την παρουσία μας.

Το Status είναι μια έννοια με μεγάλη σημασία για το χτίσιμο του ρόλου ενός ηθοποιού και στην οποία δίνουν ιδιαίτερη αξία οι θεραπευτές.

Το Status εδώ δεν σημαίνει «κοινωνική θέση», «επαγγελματικό κύρος» ή δύναμη που στηρίζεται στην κατοχή γης, όπλων ή χρημάτων. Όπως χρησιμοποιείται στο θέατρο, το Status αναφέρεται στη συμπεριφορά των ανθρώπων, στο πως “παίζουν” μέσα στις σχέσεις τους, παίρνοντας θέσεις κυριαρχίας και υποταγής.

Χρησιμοποιώντας την ιδέα του Status επικεντρωνόμαστε πληρέστερα στη συμπεριφορά και στην πρόθεση ενός ατόμου. Αυτό μας επιτρέπει να συλλογιστούμε ποιες είναι οι καθοριστικές συμπεριφορές που θα μπορούσαν να κάνουν μια ανθρώπινη σχέση να ανθίσει ή να μαραθεί.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Ιανουαρίου, 2019
Ώρα:
9:00 πμ - 5:00 μμ
Κόστος:
250€ (+ΦΠΑ)
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

PPP – Δημήτρης Βιντζηλαίος
Phone
210-8034617
Email
OpenSeminars@ppplearn.com
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις PPP Learn
Χίου 63
Κοντόπευκο - Αγ Παρασκευή, Αττική GR 15343 Ελλάδα
Phone
210-8034617
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

* Οι αναφερόμενες τιμές δεν περιέχουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Δεν μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη εκδήλωση