Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Business to Business (B2B) Sales Academy

13 Μαΐου, 2019 @ 9:00 πμ - 14 Μαΐου, 2019 @ 5:00 μμ

450€ (+ΦΠΑ)

Business to Business Sales Academy

Οι  επιχειρηματικές προκλήσεις απαιτούν καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες σχεδιασμένες στα μέτρα του πελάτη, και σύνθετες, πολύπλοκες λύσεις. Στην προσπάθεια τους οι επιχειρήσεις να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων πελατών τους, ειδικοί με σημαντική τεχνογνωσία, τεχνικοί, μηχανικοί  παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία, στην πώληση και στην υλοποίηση λύσεων για πελάτες επιχειρήσεις.

Ο πωλητής επικοινωνεί σε διαφορετικά επίπεδα με τον πελάτη-εταιρία. Η επικοινωνία σε επίπεδο ανώτερης και ανώτατης διοίκησης απαιτεί  ανεπτυγμένη εμπορική οξυδέρκεια και επιχειρηματική αίσθηση μαζί με ικανότητες πωλήσεων. Όταν κάποιος θέλει αυτού του επιπέδου στελέχη να εμπλακούν σε συζήτηση για την επιχειρησή τους, οι πωλητές θα πρέπει να έχουν βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών αναγκών και θεμάτων.

Ειδικότερα, σε έντονα ανταγωνιστικούς και πολύπλοκους κλάδους, οι επαγγελματίες πωλητές χρειάζονται εργαλεία για να δημιουργήσουν δεσμούς μεταξύ προμηθευτή και  πελάτη σε επίπεδο οργανισμού, πέρα από το επίπεδο προσώπων, που να μπορούν να οδηγήσουν σε αμοιβαία ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Το B2B Sales Academy είναι μια πολύπλευρη και πολυεπίπεδη προσέγγιση στην πώληση επιχειρηματικών λύσεων από μια εταιρία σε μία άλλη (business to business) καλύπτει τόσο πτυχές της αναζήτησης νέων πελατών (Hunting) όσο και την συνεχή καλλιέργεια σχέσεων με τους υπάρχοντες πελάτες (Farming).

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Μαΐου, 2019 @ 9:00 πμ
Τέλος:
14 Μαΐου, 2019 @ 5:00 μμ
Κόστος:
450€ (+ΦΠΑ)

Χώρος Διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις PPP Learn
Χίου 63
Κοντόπευκο - Αγ Παρασκευή, Αττική GR 15343 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
210-8034617
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

* Οι αναφερόμενες τιμές δεν περιέχουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Δεν μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη εκδήλωση