Νεφέλη Βιντζηλαίου

L&D Consultant


H Νεφέλη Βιντζηλαίου είναι σύμβουλος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού και ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 2008.

Η Νεφέλη σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΣΟΕ και είναι κάτοχος master Human Resources Consulting από το Management School του Πανεπιστημίου του Λάνκαστερ.

Απέκτησε τετραετή πείρα δουλεύοντας σε πολυεθνική εκδοτική εταιρεία στο Λονδίνο όπου διετέλεσε Line Manager και ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την διεξαγωγή events, συνεδρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και webinars.

Πιστοποιήθηκε από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) πάνω στην ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού και είναι μέλος αυτής της κοινότητας από το 2014. Στο πλαίσιο αυτό εργάζεται εθελοντικά ως μέντορας για θέματα καριέρας και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Σήμερα είναι σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού με ειδίκευση στα soft skills και έχει εμπειρία σε θέματα αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείρισης χρόνου, εξυπηρέτησης πελατών, διαπραγματεύσεων, παρουσιάσεων, επιχειρηματικών στρατηγικών και ηγεσίας. Για τον σχεδιασμό και την διεξαγωγή των εκπαιδεύσεων χρησιμοποιεί βιωματικές και διαδραστικές μεθόδους όπως role plays, ιστορίες και παραδείγματα από την καθημερινή ζωή, θεατρικές τεχνικές και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

 

« επιστροφή στην “Ομάδα μας”