Θάλεια Βιντζηλαίου

Learning Consultant


Ονομάζομαι Θάλεια Βιντζηλαίου, μεγάλωσα την Αθήνα και αποφοίτησα από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πειραιά, έχοντας ως κατεύθυνση το τομέα του management.

Έχω ολοκληρώσει επιτυχημένα την παρακολούθηση του εξαμηνιαίου επιμορφωτικού προγράμματος του Πανεπιστημίου Κρήτης με τίτλο «Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης eLearning και Blended Learning Συνεργατικών Περιβαλλόντων για Επιχειρήσεις και Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς» και βρίσκομαι εν μέσω της παρακολούθησης ενός δεύτερου 9μηνου επιμορφωτικού προγράμματος με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αρχές και Μέθοδοι Εκπαίδευσης» με στόχο να πιστοποιηθώ ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Παράλληλα, έχω εργαστεί στο τομέα των πωλήσεων και του marketing, συγκεκριμένα με την προώθηση προϊόντων και την εξυπηρέτηση πελατών.

Η συνεργασία μου με την PPP Learn και η ενασχόληση μου με τον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων αποτελεί για μένα προπάντων μια συνεχή διαδικασία μάθησης και εξέλιξης. Όπως αντιλαμβάνομαι εγώ την εκπαίδευση ενηλίκων, πρόκειται για έναν ανεξάντλητο τομέα δημιουργίας νέων δεξιοτήτων που δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο συνεχώς να καλλιεργεί και να επανεφεύρισκει τον εαυτό και τις ικανότητες του. Είναι λοιπόν μια διαδικασία αμιγώς προσδεμένη στην διαδρομή προς την γνώση και την εμπειρία, έτσι προκύπτει άλλωστε και η εξέχουσα σημασία της.

« επιστροφή στην “Ομάδα μας”