Δημήτρης Βιντζηλαίος

Founder, Owner


O κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Γενικός Διευθυντής και ειδικότερα στο χώρο του e-learning, Γενικός διευθυντής της CIN “Αλληλεπιδραστικά Δίκτυα Συνέργειας Α.Ε.” του ομίλου της 01 Πληροφορικής. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών (1980) και κάτοχος δύο Master’s στην Οργανολογία και στην Πληροφορική από το University Of Michigan (1984).

Εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρεία Hewlett Packard S.A. για επτά χρόνια σε διάφορες θέσεις Υποστήριξης Πελατών, Πωλήσεων και Marketing με δραστηριότητες στο χώρο της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ελλάδας. Η εμπειρία του καλύπτει πολλούς νευραλγικούς τομείς στη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών, στο σχεδιασμό και την προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών, και τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στην πώληση και στην ικανοποίηση του πελάτη.

Έχει ολοκληρώσει τριετές πρόγραμμα σπουδών σε θεατρική επικοινωνία, αυτοσχεδιασμό και θεατρικό παιχνίδι και έχει Πτυχίο “Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού” Θέατρο της Ημέρας (Λάκης Κουρετζής). Χρησιμοποιεί αυτές τις τεχνικές για το σχεδιασμό εργαστηρίων βιωματικής μάθησης, σε κλειστούς χώρους και υπαίθρια, όπως και εργαστήρια ανάπτυξης παραγόντων της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Είναι συγγραφέας και παραγωγός εκπαιδευτικών τίτλων για εκπαίδευση με την χρήση νέων τεχνολογιών, e-learning.

Eίναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του διεθνούς εκπαιδευτικού οργανισμού ISVOR-FIAT, επίσης είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής των προγραμμάτων της WILSON LEARNING.

Κατά καιρούς έχει χρηματίσει σύμβουλος σε υπουργεία, συνεργάτης του ΕΛΚΕΠΑ, του ΙΔΕ καθώς και μεγάλων ελληνικών και ξένων εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Θεώμαι και Δρω»

 

« επιστροφή στην “Ομάδα μας”