Μάθετε σε ποιό επίπεδο βρίσκονται οι ικανότητες σας στη διοίκηση της ομάδας πωλήσεων!

Καλώς ήρθατε στην Aυτο-αξιολόγηση δεξιοτήτων Sales Manager

Οδηγίες:

Πώς βλέπετε τον εαυτό σας ως προϊστάμενο της ομάδας πωλήσεων;
Σε λίγο θα απαντήσετε σε μία σειρά ερωτήσεων σχετικά με το πώς βλέπετε τον εαυτό σας στην καθημερινή πρακτική σας στην ομάδα πωλήσεων, με τους πωλητές, και τους άλλους υφιστάμενούς σας που αποτελούν μέλη της ομάδας. Το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσετε και οι πληροφορίες που θα προκύψουν από αυτό θα σας δείξουν τη σημασία και την αξία που αποδίδετε σε συγκεκριμένες συμπεριφορές και πώς συνήθως λειτουργείτε όταν ασκείτε διοίκηση και ηγεσία.

  • Επιλέξτε τον αριθμό που δείχνει πόσο συχνά εφαρμόζετε μια συγκεκριμένη πρακτική διοίκησης. Οι πρακτικές διοίκησης αφορούν συμπεριφορές σας προς το προσωπικό/τους υφιστάμενους σε σχέση με τη δουλειά και τα αποτελέσματα.
  • Απαντήστε σε κάθε ερώτηση πόσο συχνά κάνετε την συγκεκριμένη πρακτική. Με άλλα λόγια πόσο συνηθισμένη είναι αυτή η πρακτική για εσάς.
  • Απαντήστε τι πραγματικά κάνετε και όχι τι θα έπρεπε να κάνετε, μόνο έτσι θα έχετε μια σαφή εικόνα του επιπέδου των δεξιοτήτων σας στην διοίκηση και στην ηγεσία.
  • Δε θα χρειαστείτε περισσότερο από 15 με 20 λεπτά.
  • Στο τέλος του ερωτηματολογίου και πριν την υποβολή των απαντήσεων σας, θα σας ζητηθεί να δώσετε το όνομά σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα σας σταλούν τα αποτελέσματα της αξιολόγησής σας.

Αναφέρετε τη συχνότητα με την οποία υιοθετούνται οι συμπεριφορές που περιγράφονται στη συνέχεια: