Sales Performance Leadership

Blended & Hybrid Learning – Πρόγραμμα μεικτής ή υβριδικής μάθησης

Το Sales Performance Leadership (SPL) είναι ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας που έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει τους ηγέτες των ομάδων πωλήσεων να προσαρμόζονται σε ταχέως μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά περιβάλλοντα και να καθοδηγούν τις ομάδες πωλήσεων για αύξηση της παραγωγικότητας, επιτάχυνση της ανάπτυξης μεριδιων αγοράς και επίτευξη στόχων πωλήσεων μέσω της συστηματικής διαχείρισης της απόδοσης και καθοδήγησης.

Το SPL είναι ένα πρόγραμμα εύκολα και γρήγορα προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο για να εφοδιάσει τους προϊσταμένους πωλήσεων και άλλα στελέχη της εμπορίας και του marketing με τις ειδικές δεξιότητες ηγεσίας που χρειάζονται για να οδηγήσουν μια ταχέως εξελισσόμενη επιχειρηματική στρατηγική. Το επιτυχημένο πρόγραμμα συνδυάζει κρίσιμες βασικές έννοιες ηγεσίας με τα πρακτικά μοντέλα της PPP Learn και την πρακτική εφαρμογή τους στην αλλαγή συμπεριφοράς.

Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι πωλήσεων δεν έχουν λίγα να κάνουν για να τους φορτώσουμε πρόσθετα καθήκοντα. Επομένως, για να περιμένουμε ότι το σύστημα θα εφαρμόζεται σε συνεχή βάση, θα πρέπει να υποστηρίζεται από δεξιότητες και εργαλεία που θα βοηθούν τους υπεύθυνους πωλήσεων  να το εντάξουν εύκολα στην καθημερινότητά τους. Το σύστημα χρησιμοποιει δεξιότητες πωλήσεων, που είναι ήδη γνωστές στους υπεύθυνους πωλήσεων, από το σύστημα πωλήσεων που χρησιμοποιούν. Περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία εργαλείων όπως, αξιολογήσεις, πίνακες προτύπων συμπεριφοράς απόδοσης, εργαλεία ενίσχυσης δεξιοτήτων, αλλά και εργαλεία αυτοβελτίωσης της διαδικασίας βελτίωσης της απόδοσης.

O στόχος είναι να βοηθήσει τους υπεύθυνους πωλήσεων να προσδιορίσουν τις ευκαιρίες βελτίωσης και να εφαρμόσουν στρατηγικές επαγγελματικής ανάπτυξης, εύκολα και αποτελεσματικά.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων - το μείγμα των μεθοδολογιών

Ιδανικό για τον ολοένα και πιο ευέλικτο κόσμο, το Sales Performance LeadershipVirtual (SPL-Virtual) είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας της απόδοσης που διεξάγεται πλήρως εξ αποστάσεως. Το πρόγραμμα ακολουθεί το μοντέλο της μεικτής εκπαίδευσης (blended learning). Το πρόγραμμα αποτελείται από αυτόνομη μάθηση, e-Learning, εκπαιδευτικές συναντήσεις σε εικονική αίθουσα καθοδηγούμενες από εκπαιδευτή (vILTs), την 360º έρευνα ηγεσίας της PPPLearn και μια αξιολόγηση προσωπικότητας PDA®. Το PL-Virtual είναι προσαρμόσιμο για να εφοδιάσει τους ηγέτες σας με συγκεκριμένες δεξιότητες ηγεσίας που χρειάζονται για να οδηγήσουν την εξελισσόμενη επιχειρηματική στρατηγική σας.

Το SPL-Virtual φέρνει το κορυφαίο πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας της PPPLearn σε μια εντελώς εμπειρία μάθησης στην εικονική αίθουσα που εκτείνεται σε διάστημα δύο έως τεσσάρων μηνών. Οι ηγέτες σας θα επωφεληθούν από προσεκτικά σχεδιασμένες εμπειρίες μάθησης στην εικονική τάξη, συναρπαστικές δραστηριότητες, σημαντικές ενότητες ασύγχρονου eLearnings και αξιολογήσεις ικανοτήτων. Το επιτυχημένο πρόγραμμα συνδυάζει κρίσιμες βασικές έννοιες ηγεσίας με τα πρακτικά μοντέλα της PPPLearn και την πρακτική εφαρμογή τους στην αλλαγή συμπεριφοράς.

e-learning modules

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από μια σειρά self-paced e-learning εκπαιδευτικών ενοτήτων:

  1. Ηγεσια απόδοσης
  2. Παρακίνηση για απόδοση
  3. Ανάθεση για ανάπτυξη
  4. Coaching απόδοσης
  5. Ανατροφοδότηση
  6. Δύσκολες συζητήσεις

Στόχοι προγράμματος

Στόχοι προγράμματος

  • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα γνωρίζετε το γιατί και το πως για να:
  • Προσδιορίσετε τα δυνατά σημεία της ηγεσίας και της διοίκησης που ασκείτε και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση.
  • Θέσετε σταθερά θεμέλια ηγεσίας με την:
    • Εξέταση του ρόλου σας ως ηγέτη και διευθυντή, καθώς και υιοθέτηση των συμπεριφορών που θα αυξήσουν τη συνολική αποτελεσματικότητά του ρόλου σας.
    • Συστηματική χρήση αποτελεσματικών τεχνικών επικοινωνίας για να δημιουργήσετε ένα ομαδικό περιβάλλον αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ενδυνάμωσης και συνεχούς βελτίωσης.
    • Καλλιέργεια σχέσεων εργαζομένων για την αξιοποίηση διαφορετικών ταλέντων, ώθηση της πιστότητας και τόνωση της καινοτομίας.
  • Αυξήσετε την απόδοση και την αφοσίωση της ομάδας σας ή/και ατόμων με την:
    • Αποσαφήνιση στόχων και σύνδεση των στόχων με την απαιτούμενη απόδοση.
    • Προσδιορισμός του κενού απόδοσης και των παρεμβάσεων για αποτελεσματικότερο κλείσιμο του κενού.
    • Παροχή ανατροφοδότησης (feedback) για ανακατεύθυνση ή ενίσχυση της συμπεριφοράς.
    • Coaching απόδοσης για δέσμευση και αναβάθμιση της καλής απόδοσης σε εξαιρετική απόδοση.
    • Απόκτηση αυτοπεποίθησης στις δύσκολες συνομιλίες για να φέρετε μια απαράδεκτη απόδοση ή συμπεριφορά σε αποδεκτό επίπεδο.
    • Αποτελεσματική ανάθεση εργασιών για μόχλευση και / ή ανάπτυξη ταλέντων.
    • Παρακίνηση της ομάδας σας μέσω της αναγνώρισης δυναμικού, ανάπτυξης, προσπάθειας και αποτελεσμάτων.
    • Δημιουργήσετε ένα σχέδιο για τη διαχείριση της απόδοσης και των αναγκών ανάπτυξης, καθώς και των αναγκών της ομάδας σας.

Οφέλη

  • Είναι απλό και πρακτικό. Όλοι οι ηγέτες χρειάζονται λίγες βασικές δεξιότητες για να καθοδηγήσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικά την απόδοση της ομάδας τους.
  • Είναι ευέλικτο, προσαρμόσιμο και συνδυάζεται με άλλα προγράμματα.
  • Η μάθηση ενθαρρύνεται μέσω της ποικιλίας εκπαιδευτικών τεχνικών και
    δραστηριοτήτων για την επίτευξη της μέγιστης ανάπτυξης ηγεσίας.
  • Η εφαρμογή υποστηρίζεται με εργαλεία που χρειάζονται για τη μεγιστοποίηση της μεταφοράς των γνώσεων και των ικανοτήτων στην εργασία.
  • Το υλικό είναι σχετικό, με παραδείγματα και επιδείξεις τεχνικών με βίντεο ακόμα και στο εργασιακό σας περιβάλλον και διατηρεί τους συμμετέχοντες δεσμευμένους και συγκεντρωμένους στην εφαρμογή.
  • Η εφαρμογή δεξιοτήτων και εννοιών είναι ουσιαστικά εγγυημένη για τόσο διάστημα όσο χρειάζεται για να αποτελέσει μόνιμη πρακτική.Οι συμμετέχοντες (και οι ηγέτες τους) αξιολογούνται για τη βελτίωση τους με παρακολούθηση, επικοινωνία και με ατομικό σχέδιο δράσης.
  • Ο οικονομικός σχεδιασμός του πακέτου επιτρέπει ακόμη και στις εταιρείες με περιορισμένους προϋπολογισμούς να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα ηγεσίας.

Υπηρεσίες υποστήριξης

Όλα τα προγράμματα SPL διαθέτουν τα αποδεδειγμένα εργαλεία ενίσχυσης της PPPLearn, όπως:

  • eLearning ενότητες σχετικές με ηγετικές δεξιότητες.
  • Λίστα σημείων ελέγχου απόδοσης.
  • Εβδομαδιαία σειρά email για την υποστήριξη και την ενίσχυση στην εφαρμογή
  • Το Executive Reinforcement Track διδάσκει βασικές έννοιες, μοντέλα και δεξιότητες σε ανώτερους ηγέτες για να διασφαλίσει μια συνεκτική προσέγγιση ηγεσίας.

Το SPL-Virtual μπορεί να διεξαχθεί από τους κορυφαίους Master Trainers της PPPLearn, οι οποίοι είναι ικανοί στη μεγιστοποίηση της μάθησης και στην προώθηση της συμμετοχής των συμμετεχόντων σε εικονικές αίθουσες διδασκαλίας. Προαιρετικά, η PPPLearn μπορεί να εκπαιδεύσει τους εσωτερικούς εκπαιδευτές του οργανισμού σας για να διεξάγουν μόνοι τους  ή μαζί με τους εκπαιδευτές τις PPPLearn το πρόγραμμα.

Τέλος, το SPL-Virtual μπορεί εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις συγκεκριμένες ικανότητες, τη γλώσσα και την εταιρική ταυτότητα του οργανισμού σας